NETTOTRADE - på Dansk NETTOTRADE - English homepage NETTOTRADE - Polska strona

Samarbejdspartnere

Link til www.magorex.pl

Magorex er en stor polsk metalvirksomhed, som arbejder i/med rustfri stål og aluminium. De er leverandør til bager/konditor branchen i Europa. De laver specielproducerede produkter (arbejdsborde, vaske, skabe, beholdere) indenfor catering og storkøkkener. Ud over specielprodukterne laver de en række serieproducerede varer (postkasser, håndklædetørre, bageplader, stikvogne)

Link til www.saternus.pl

Saternus er en stor legepladsproducent der arbejder med miljørigtige materialer, og designmæssigt på fuld højde med de skandinaviske producenter. Utallige sammensætningsmuligheder til gavn for børnene. Der kan startes med en lille model og blive ved med at bygge på / udvide, så mulighederne er næsten ubegrænset.

Link til www.pakorex.pl

Pakorex er en papirproducent der laver ”alt” til Fast Food branchen, samt papirsposer til bl.a. slik. De laver tryk med kundens eget design eller logo, i små og i store mængder.

Link til www.drewart-toys.com

Drewart er producent af trælegetøj af forskellig art. De har et kæmpe stort sortiment. En del af produkterne har komplementerende elementer så man kan bygge på efterhånden. De arbejder med miljørigtige materialer og har alle diverse certifikater og godkendelser.

Link til www.vitbis.pl

Vitbis er polens største producent af glasdekorationer til juledekorationer og juletræer. Firmaet blev grundlagt i 1953, og arbejder med de gamle traditioner indenfor glaskunst. Det er håndpustet glas der bliver formet, og efter hærdningen bliver de håndmalet.


  NETTOTRADE S.M.B.A.
John Grønbech
Tokkendrup 17
5450 Otterup
(+45) 22 71 94 43

Polen:
Kim V. Petersen
ul. I. Krasickiego 14 / 13
65-512 Zielona Gora
(+48) 502 554 546