NETTOTRADE - på Dansk NETTOTRADE - English homepage NETTOTRADE - Polska strona

Om Os

NettoTrade S.m.b.A. er en handelsvirksomhed, der har som formål, at skabe forbindelsen mellem Polske og Danske virksomheder, der har fælles mål. Det kan være produktion, køb, salg, udvikling eller udflytning af virksomhed. Det kan være den direkte kontakt, eller det kan være med NettoTrade som mellemled.

Vi er fysisk til stede i Polen, med eget kontor, og dette hjælper i undersøgelser, og opfølgning på ordre og projekter. Vi har også fået opbygget et stærkt netværk, med adgang til advokater og revisorer, så alle funktioner kan bestrides, også hvis vi skulle bistå i en evt. udflytningsfase.

Vi plejer at sige ”at ingen opgave er for stor eller for lille”, og vi vil meget gerne kobles på, så tidligt som muligt i projektet.

NettoTrade’s ejere har gennem mange år bl.a. været beskæftiget med salg og ledelse, så vi er en god sparring i det daglige arbejde. NettoTrade’s forretningsstruktur er opbygget i en flad organisation, så der er hurtigt feedback, og vi har lave administrationsomkostninger, hvilket gør at vi er yderst konkurrencedygtige.


John Grønbech

John Grønbech er handelsuddannet på Tietgensskolen i Odense og har projektlederuddannelsen ”PRINCE2 Foundation”, fra 2012. John har arbejdet som kørende sælger siden 1982, og har haft forskellige salgsjobs, blandt andet som Distriktschef, Salgschef, Selvstændig og Produktansvarlig, og det har givet ham salgserfaring indenfor detail- & cateringgrossister, samt detailbutikker. John taler dansk og engelsk, og kan kommunikere på tysk, norsk og svensk.


Kim V. Petersen

Kim V. Petersen er handelsuddannet, har 25 års ledelseserfaring og har taget en uddannelse som Erhvervsdiplomleder. Kims opgaver er leverandørkontakt i Polen, den daglige ledelse i Polen og kontakten til kunderne i Danmark. Kim taler dansk og engelsk.


Tomasz Kalka

Tomasz Kalka har en teknisk uddanelse, og står blandet andet for leverandørkontakten i Polen og er teknisk ansvarlig. Tomasz taler polsk og engelsk.


  NETTOTRADE S.M.B.A.
John Grønbech
Tokkendrup 17
5450 Otterup
(+45) 22 71 94 43

Polen:
Kim V. Petersen
ul. I. Krasickiego 14 / 13
65-512 Zielona Gora
(+48) 502 554 546